INCREDIBIL/Un post TV somat de CNA pentru o emisiune în care s-a spus de Ponta că este

INCREDIBIL/Un post TV somat de CNA pentru o emisiune în care s-a spus de Ponta că este

Incredibil ce au făcut cretinii din CNA! AU REINTRODUS CENZURA ÎNAINTE CA PSD SĂ PUNĂ ÎN TOTALITATE MÂNA PE ŢARĂ! Au pedepsit cu somaţie un biet post TV local pentru o afirmaţie despre Ponta. Aceste jeguri, scursuri umane, nu se uită la Antena3, unde zilnic, numai romul ăla de Mădălin Voicu scoate pe gură numai aluzii de jeg la adresa tuturor care sunt împotriva PSD? De exemplu? Numai citind punctele de vedere ale acestor cozi de topor, oripilate subit, realizezi în ce ţară de rahat am ajuns să trăim. 

Televiziunea locală Argeş TV a fost somată, joi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), pentru o emisiune în care realizatorul a spus că Victor Ponta este "un nesimţit" la fel ca Emil Boc.

În emisiunea "EDimineaţă", difuzată pe 21 februarie, de Argeş TV, realizatorul Eduard Vasile a comentat articole din presa locală, spunând la un moment dat: "Ponta să se ducă dracu' acasă, să înţeleagă că e un nesimţit tot ca Boc şi că au salarii de zeci de mii de euro pe lună (...)".

Membrul CNA Radu Călin Cristea a propus aplicarea unei somaţii publice în acest caz, având în vedere că televiziunea Argeş TV nu a mai primit nicio sancţiune de la CNA în ultimul an.

În schimb, membrul CNA Florin Gabrea s-a arătat indignat de acest limbaj, care, în opinia sa, este copiat de la televiziunile centrale.

"În ce hal poate să arate o televiziune din provincie care a primit o injecţie de la televiziunile centrale. Sunt pur şi simplu atitudini de grotă. Dacă dăm doar o somaţie, perpetuăm acest gen de atitudine de grotă", a spus Florin Gabrea.

"Omul se obişnuieşte cu mizeria cu răul, cu porcăriile şi atunci nu-l mai deranjează după un timp. Dar sunt unii oameni, puţini, care sunt oripilaţi. Poate redacţia spune «Foarte bine, dă-i lui Ponta la cap». Dar se poate critica şi civilizat", a mai spus Florin Gabrea, care a propus aplicarea unei amenzi de 100.000 de lei în acest caz.

Dumitru Ciobanu, şef al Serviciului Juridic şi Reglementări din CNA, a spus însă că o amendă de 100.000 de lei nu se susţine în cazul Argeş TV, pentru că televiziunea nu a mai avut nicio sancţiune în ultimul an.

În cele din urmă, CNA a decis să aplice o somaţie publică în acest caz, pentru încălcarea articolului 40, alineatul 3 din Codul audiovizualului, potrivit căruia "Moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă".

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

3 Un zvon...

4 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri