Italianul arestat pentru uciderea româncei este un obsedat sexual

Italianul arestat pentru uciderea româncei este un obsedat sexual

 În momentul în care a fost luat de anchetatori din casa părinţilor lui, mama suspectului l-a întrebat: "Dar ce se întâmplă? Tu eşti monstrul căutat" de autorităţi?Bărbatul a răspuns: "Da, da, eu am făcut o prostie, nu am ştiut că va muri". În faţa anchetatorilor, bărbatul a susţinut această ipoteză. Românca omorâtă la Florenţa este, aparent, victima unui joc erotic pentru care clientul a plătit 30 de euro, presupusul autor al crimei, bărbatul arestat vineri, fiind suspectat în alte nouă cazuri de agresiuni sexuale şi acte de tortură, scrie ziarul Il Libero Quotidiano.

Instalatorul Riccardo Viti, arestat vineri în cazul uciderii Andreei Cristina Zamfir, a recunoscut crima şi a explicat că frecventează prosituate din anul 2005, plătind 100 de euro pentru jocuri erotice. Din cauza faptului că este şomer, bărbatul a spus că în ultima vreme le plătea prostituatelor 30 de euro.Viti a fost interogat timp de nouă ore şi a recunoscut inclusiv implicarea în alte agresiuni care nu s-au soldat cu crimă.

Potrivit Libero, Riccardo Viti, în vârstă de 55 de ani, ar avea probleme psihice.

 Autopsia a stabilit că Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani, a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă.Poliţia îl suspectează pe Viti că este criminalul în serie care a asasinat-o pe prostituata româncă, dependentă de droguri, torturată şi crucificată.

 Poliţia şi Carabinieri au percheziţionat casa în care suspectul locuieşte împreună cu părinţii şi au găsit bandă adezivă „identică" celei care a fost folosită pentru imobilizarea victimei. Partenera acestuia lucrează la spitalul din Careggi, pecizează ziarul.„După trei zile de căutări, am capturat bestia", a declarat chestorul Micillo pentru Corriere Fiorentino, adăugând că bărbatul arestat este „cu siguranţă vinovat de uciderea Andreei Cristina Zamfir". 

„Acum încercăm să facem legătura cu alte violuri", a spus oficialul, mulţumind poliţiei şi carabinierilor.

Furgonul alb, despre care vorbesc toate prostituatele în declaraţii - este un Fiat Doblò, proprietatea tatălui suspectului.

Potrivit ziarului La Repubblica, Andrea Cristina Zamfir se prostitua în zona oraşului Florenţa fără a fi „protejată" de vreo grupare de proxenetism. Din această cauză, anchetatorilor le este greu să stabilească locul în care românca a fost abordată de clientul care a omorât-o.În trecut, românca ar fi avut probleme cu drogurile, dar nu a fost condamnată niciodată pentru infracţiuni de acest tip. Românca a fost cercetată la un moment dat pentru delicte referitoare la imigraţie.

După ce declaraţia unei femei care a scăpat cu viaţă, anul trecut, a fost coroborată cu raportul experţilor, s-a ajuns la concluzia că ucigaşul este un italian cu tenul deschis şi chelie, care are vârsta de aproximativ 50-60 de ani. Autopsia a stabilit că Andreea Zamfir a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă.

 Autorităţile italiene au interogat doi suspecţi în cazul crimei, cei doi fiind implicaţi în cazuri similare petrecute în urmă cu câţiva ani. A fost dat în căutare un vehicul autoutilitar de culoare albă care ar fi fost văzut în momentul crimei.

Românca în vârstă de 26 de ani torturată şi ucisă în oraşul italian Florenţa, al cărui cadavru a fost găsit legat de o barieră, va fi înmormântată în sudul Italiei, după cum a cerut familia acesteia, care beneficiază de asistenţa ambasadei României, relatează agenţia italiană ANSA.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...