Mamă la 13 ani: "Este treaba mea şi am făcut asta pentru că aşa am vrut eu"

Mamă la 13 ani: "Este treaba mea şi am făcut asta pentru că aşa am vrut eu"

Mamă la13 ani / FOTO: http://www.desteptarea.ro

Copilul-mama nu vorbeste despre experienta prin care a trecut si respinge orice ajutor din partea celor care o inconjoara, scrie desteptarea.ro.

Fata provine dintr-o familie dezorganizata din comuna Pâncesti, judeţul Bacău, iar lipsa parintilor si sprijinul de care are nevoie orice copil se vede clar in comportamentul ei.

“Tatal fetei a decedat, iar mama este plecata in strainatate. Minora si ceilalti patru frati au ramas initial in grija bunicii si a unei matusi. Nesupravegheata de adulti, fata a ajuns in anturaje dubioase. Noi am fost sesizati cu privire la cazul ei si, in urma unei anchete sociale, minora a ajuns in Centrul Rezidential «Henri Coanda» Bacau.

Dupa o vreme, fata a fugit din institutie si s-a intors la domiciliu, unde, a avut relatii sexuale cu un barbat. Sarcina a fost descoperita de bunica minorei, care a dus-o la medic in momentul in care au aparut primele semne. Dupa ce a fugit de la Centrul «Henri Coanda», copila a fost data in urmarire. Politistii au identificat-o chiar in ziua in care minora a fost control si au adus-o inapoi la noi. Fiind insarcinata, am ales o noua masura de protectie, de data aceasta, la Centrul Maternal”, declara Marian Vatamanescu, purtator de cuvânt la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau.

"Este treaba mea si am facut asta pentru ca asa am vrut eu", spune Alina despre situaţia în care se află. "Il pastrez. Asa cum am crescut patru frati mai mici, o sa-l cresc si pe copilul meu", declara revoltata fata, lasând impresia ca este om responsabil de acum si ca se va descurca singura in viata.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina