Managerul Spitalului municipal Oradea: Octavian Bot este în viață, dar în stare foarte gravă

Managerul Spitalului municipal Oradea: Octavian Bot este în viață, dar în stare foarte gravă

Deputatul Octavian Bot, membru în Biroul Politic Central (BPC) al Partidului Liberal Reformator (PLR) este internat în stare foarte gravă la Spitalul municipal din Oradea, suferind de o boală necruțătoare, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Gheorghe Carp, managerul instituției sanitare.

'Este în stare foarte gravă, se află pe secția de Terapie intensivă a Spitalului municipal. A fost internat în urmă cu două săptămâni la secția de cardiologie, apoi a fost transferat, de câteva zile, la secția de terapie intensivă, unde i s-au făcut manopere ce țin de evoluția bolii lui. El suferea de mai mult timp de cancer, leucemie și a fost tratat timp de cinci ani, inclusiv în spitale din Viena, unde i s-a făcut transplant de măduvă. Este în stare foarte gravă. În mod inevitabil, într-o zi, două, cel târziu va fi.... Dar, deocamdată este în viață, este monitorizat, primește tratamentul, este în permanență un medic lângă el, dr. Negrini, plus echipa de terapeuți,' a spus managerul Spitalului municipal.

Acesta a precizat că bolnavul are puls, activitate cerebrală, dar nu mai vorbește.

'Nu știu dacă mai reacționează sau nu pentru că starea lui se modifică de la un moment la altul (...),' a menționat dr. Carp. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...