MApN: Șeful Comandamentului NATO pentru operații speciale, primit de ministrul Mircea Dușa

MApN: Șeful Comandamentului NATO pentru operații speciale, primit de ministrul Mircea Dușa

Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, l-a primit joi pe șeful Comandamentului NATO pentru operații speciale, generalul-locotenent Marshall Webb, informează un comunicat al Biroului de presă al MApN. Potrivit sursei citate, ministrul Dușa a subliniat cooperarea "foarte bună" dintre forțele române pentru operații speciale și structuri similare ale NATO, atât pe timpul exercițiilor, dar mai ales în cadrul misiunilor din teatrele de operații.

"Forțele pentru operații speciale și cele de informații sunt unități de elită ale Armatei României, apreciem sprijinul primit în procesul de instruire. Misiunile executate de aceste structuri militare sunt apreciate pe plan intern și internațional", a declarat ministrul apărării naționale, citat în comunicat.

Conform MApN, generalul Webb a arătat că există o relație "excelentă" de colaborare cu forțele pentru operații speciale, "în acest domeniu România fiind un lider regional".

Generalul Webb se află într-o vizită oficială în România pentru a participa la un exercițiu de planificare în domeniul operațiilor speciale, mai notează comunicatul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...