Mint deci exist!/Cazanciuc: Partidul mi-a cerut să susțin DNA și am acordat resursele de care a avut nevoie/Două nume care în mod cert i-au cerut acest lucru:Mazăre şi Hrebenciuc

Mint deci exist!/Cazanciuc: Partidul mi-a cerut să susțin DNA și am acordat resursele de care a avut nevoie/Două nume care în mod cert i-au cerut acest lucru:Mazăre şi Hrebenciuc

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a afirmat joi, la Botoșani, că DNA este "o instituție performantă", iar din partea PSD i s-a cerut să îi susțină pe procurorii DNA în desfășurarea activității lor.

'Partidul mi-a cerut să susțin DNA și am acordat resursele de care a avut nevoie și în materie umană, și în materie normativă în așa fel încât să rămână o instituție performantă. Atâta timp cât lucrurile merg bine, nu are rost să le schimbăm', a afirmat Cazanciuc.

Pe de altă parte, ministrul Justiției este convins că acțiunile anticorupție au avut rolul de a mări încrederea populației în justiție. 'Este o activitate remarcată nu doar în plan intern, ci și în plan extern. DNA are contribuția lui la creșterea încrederii în justiție în ultimul timp', a precizat Robert Cazanciuc.

Ministrul Justiției a mai menționat, de asemenea, că 'acțiunile procurorilor DNA sunt direct legate de acțiunile celor care încalcă legea'. 'Dacă vor fi încălcări ale legii și oamenii nu înțeleg că există niște limite în toate, cu siguranță că vor continua și acțiunile DNA', a mai adăugat Cazanciuc.

Sprijinul lui Mazăre pentru DNA-VIDEO min. 6.40

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

2 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

3 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 A comis-o! Un sfârc nărăvaș a sărit din cupa sutienului Biancăi Drăgușanu!