Monica Iacob Ridzi ar putea să se întoarcă la Penitenciarul Gherla când sănătatea îi va permite

Monica Iacob Ridzi ar putea să se întoarcă la Penitenciarul Gherla când sănătatea îi va permite

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi ar putea să se întoarcă la Penitenciarul Gherla, după ce starea de sănătate îi va permite acest lucru.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că din cauza problemelor de sănătate, Monica Iacob Ridzi a plecat, luni, de la Penitenciarul Gherla, pentru a fi tratată la Spitalul Penitenciar Jilava. Ea a ajuns marți la Jilava, după ce luni a înnoptat la un penitenciar de tranzit.

"În principiu executarea pedepsei se face la penitenciarul cel mai apropiat de domiciliu, iar cel mai apropiat de domiciliu ar fi Gherla, având în vedere că are secție de femei. Dacă nu intervine altceva, în mod normal se întoarce la Gherla. Medicii hotărăsc unde revine", a menționat sursa citată.

Pe 16 februarie, fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi s-a predat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj, după ce a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), la 5 ani de închisoare cu executare.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES la acea dată că Monica Iacob Ridzi s-a prezentat la sediul IPJ Cluj însoțită de soțul său, spunând că are probleme grave de sănătate și că a fost externată recent din spital.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată pentru abuz în serviciu în legătură cu manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 Așa o fi?

5 De la „ei” pleacă totul! / Firma care asigura mententanța instalației de oxigen din tirul ATI de la Victor Babe…