Monica Iacob Ridzi ar putea să se întoarcă la Penitenciarul Gherla când sănătatea îi va permite

Monica Iacob Ridzi ar putea să se întoarcă la Penitenciarul Gherla când sănătatea îi va permite

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi ar putea să se întoarcă la Penitenciarul Gherla, după ce starea de sănătate îi va permite acest lucru.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că din cauza problemelor de sănătate, Monica Iacob Ridzi a plecat, luni, de la Penitenciarul Gherla, pentru a fi tratată la Spitalul Penitenciar Jilava. Ea a ajuns marți la Jilava, după ce luni a înnoptat la un penitenciar de tranzit.

"În principiu executarea pedepsei se face la penitenciarul cel mai apropiat de domiciliu, iar cel mai apropiat de domiciliu ar fi Gherla, având în vedere că are secție de femei. Dacă nu intervine altceva, în mod normal se întoarce la Gherla. Medicii hotărăsc unde revine", a menționat sursa citată.

Pe 16 februarie, fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi s-a predat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj, după ce a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), la 5 ani de închisoare cu executare.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES la acea dată că Monica Iacob Ridzi s-a prezentat la sediul IPJ Cluj însoțită de soțul său, spunând că are probleme grave de sănătate și că a fost externată recent din spital.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată pentru abuz în serviciu în legătură cu manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale