Nicuşor Constantinescu, ARESTAT pentru 30 de zile

Nicuşor Constantinescu, ARESTAT pentru 30 de zile

 Nicuşor Constantinescu, reţinut de DNA pentru mai multe infracţiuni, între care abuz în serviciu, conflict de interese şi coruperea alegătorilor, a fost arestat preventiv, vineri seară, de Tribunalul Constanţa, el urmând să fie dus în arestul Poliţiei Judeţene.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis propunerea procurorilor anticorupţie şi au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Nicușor Constantinescu.

Sentinţa instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Constanţa.

Potrivit Mediafax, Nicuşor Constantinescu a fost adus, vineri, în jurul orei 13.30, la Tribunalul Constanţa, iar în momentul în care a coborât din dubă, a fost întrebat cum se simte, el răspunzând: "Ca într-un sicriu".

Jurnaliştii l-au mai întrebat dacă crede că va fi arestat preventiv, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa răspunzând: "Nu o să fiu arestat, este un abuz al DNA, al miliţiei politice DNA".

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost reţinut, joi, pentru mai multe infracţiuni, între care abuz în serviciu, conflict de interese şi coruperea alegătorilor, fiind acuzat de plăţi ilegale, din fonduri publice, către asociaţii, fundaţii şi cluburi sportive.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, Nicuşor Constantinescu este acuzat de săvârşirea infracţiunilor concurente de abuz în serviciu - trei infracţiuni, din care două în formă continuată, constituire a unui grup infracţional organizat, coruperea alegătorilor - două infracţiuni, conflict de interese - zece infracţiuni, din care cinci în formă continuată, şi tentativă la abuz în serviciu, în formă continuată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...