Omul de afaceri Cătălin Chelu, condamnat la șase ani de închisoare în dosarul „Mită la MAI”, dat în urmărire națională

Cătălin Chelu, controversatul om de afaceri care a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani de închisoare în dosarul "Mită la MAI", pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat în Ministerul de Interne Dan Valentin Fătuloiu, a fost dat în urmărire generală. Chelu nu s-a prezentat la poliție după pronunțarea sentinței, iar acum polițiștii îl caută în toată țara. "Poliţiştii cercetează, acum, întregul anturaj al lui Cătălin Chelu şi toate locurile din judeţ şi din ţară unde acesta s-ar putea afla", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Cristina Tatulici, pentru Ziarul Bursa.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a menţinut decizia luată în primă instanţă de Tribunalul Bucureşti, dispunând, totodată, ca acesta să nu mai poată ocupa funcţii în cadrul vreunei societăţi comerciale pentru o durata de cinci ani.

Din cei şase ani de închisoare, instanţa a dedus durata reţinerii şi a arestului preventiv executate de Chelu, anume din din 20 noiembrie 2010 până în 11 februarie 2011. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?