Opt români, puşi sub acuzare în Marea Britanie după ce au furat bijuterii în valoare de 1,2 milioane de lire

Opt români, puşi sub acuzare în Marea Britanie după ce au furat bijuterii în valoare de 1,2 milioane de lire

Vinovaţii au fost identificaţi de portalul de ştiri basildonrecorder.co.uk drept Emanoil Creţu, 26 de ani, Mihai Cuptor, 20 de ani, Claudiu-Eugen Creţu, 22 de ani, Gheorghe Rusu, 21 de ani, Ion-Alexandru Cuptor, 22 de ani, Costică Ferestrauaruf, 21 de ani, Ovidiu Creţu, 18 ani, şi Dimitri Spătaru, 24 de ani. 

Niciunul nu are o adresă stabilă, potrivit publicaţiei, şi toţi opt au fost puşi sub acuzare pentru jaf agravat duminică seară, iar luni au avut prima înfăţişare înaintea unui tribunal din Basildon. 

Cel de-al doilea jaf a avut loc în magazinul Derwent Parade din South Ockendon. Toate bijuteriile au fost recuperate ulterior, transmite portalul basildonrecorder.co.uk, fără a da mai multe detalii. 

Anchetatorii cred că jafurile au fost bine plănuite şi au desfăşurat operaţiuni ample de căutare în zonă, folosind şi unităţi canine pentru a depista vinovaţii. 

Totodată, poliţiştii au indicat că ar putea exista o legătură între cele două jafuri şi blocarea mai multor drumuri cu anvelope care au fost incendiate. Acestea, spun anchetatorii, ar fi avut rol de diversiune pentru a acapara atenţia forţelor de poliţie. 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Așa arată relaxarea la Mamaia

5 Cel mai prost scenariu pentru omenire