Opt români, puşi sub acuzare în Marea Britanie după ce au furat bijuterii în valoare de 1,2 milioane de lire

Opt români, puşi sub acuzare în Marea Britanie după ce au furat bijuterii în valoare de 1,2 milioane de lire

Vinovaţii au fost identificaţi de portalul de ştiri basildonrecorder.co.uk drept Emanoil Creţu, 26 de ani, Mihai Cuptor, 20 de ani, Claudiu-Eugen Creţu, 22 de ani, Gheorghe Rusu, 21 de ani, Ion-Alexandru Cuptor, 22 de ani, Costică Ferestrauaruf, 21 de ani, Ovidiu Creţu, 18 ani, şi Dimitri Spătaru, 24 de ani. 

Niciunul nu are o adresă stabilă, potrivit publicaţiei, şi toţi opt au fost puşi sub acuzare pentru jaf agravat duminică seară, iar luni au avut prima înfăţişare înaintea unui tribunal din Basildon. 

Cel de-al doilea jaf a avut loc în magazinul Derwent Parade din South Ockendon. Toate bijuteriile au fost recuperate ulterior, transmite portalul basildonrecorder.co.uk, fără a da mai multe detalii. 

Anchetatorii cred că jafurile au fost bine plănuite şi au desfăşurat operaţiuni ample de căutare în zonă, folosind şi unităţi canine pentru a depista vinovaţii. 

Totodată, poliţiştii au indicat că ar putea exista o legătură între cele două jafuri şi blocarea mai multor drumuri cu anvelope care au fost incendiate. Acestea, spun anchetatorii, ar fi avut rol de diversiune pentru a acapara atenţia forţelor de poliţie. 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

3 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc