Organizația de Tineret MP, înființată; Gabriel Ionuț Popa - ales președinte

Organizația de Tineret MP, înființată; Gabriel Ionuț Popa - ales președinte

Gabriel Ionuț Popa a fost ales, duminică, cu unanimitate de voturi, președintele nou-înființatei Organizații de Tineret Mișcarea Populară. Popa a fost votat în unanimitate ca președinte al Organizației de Tineret Mișcarea Populară cu un total de 2.075 de voturi exprimate de delegații prezenți la congres.

Cu această ocazie, a fost aleasă și echipa de conducere a organizației, formată din 29 de membri, funcția de secretar general revenindu-i lui Jean Andrei Fălcescu.

Președintele MP, Traian Băsescu, i-a felicitat pe tinerii aleși și le-a transmis să țină cont de faptul că în politică nu există scuze, iar valoarea fiecăruia va fi dată de numărul de voturi. "Sunt convins că organizația de tineret va fi coloana vertebrală a acestui partid", a adăugat Băsescu.

Congresul de înființare a Organizației de Tineret Mișcarea Populară s-a desfășurat în prezența președintelui MP, Traian Băsescu, precum și a celorlalți lideri din conducerea centrală a formațiunii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...