Organizația de Tineret MP, înființată; Gabriel Ionuț Popa - ales președinte

Organizația de Tineret MP, înființată; Gabriel Ionuț Popa - ales președinte

Gabriel Ionuț Popa a fost ales, duminică, cu unanimitate de voturi, președintele nou-înființatei Organizații de Tineret Mișcarea Populară. Popa a fost votat în unanimitate ca președinte al Organizației de Tineret Mișcarea Populară cu un total de 2.075 de voturi exprimate de delegații prezenți la congres.

Cu această ocazie, a fost aleasă și echipa de conducere a organizației, formată din 29 de membri, funcția de secretar general revenindu-i lui Jean Andrei Fălcescu.

Președintele MP, Traian Băsescu, i-a felicitat pe tinerii aleși și le-a transmis să țină cont de faptul că în politică nu există scuze, iar valoarea fiecăruia va fi dată de numărul de voturi. "Sunt convins că organizația de tineret va fi coloana vertebrală a acestui partid", a adăugat Băsescu.

Congresul de înființare a Organizației de Tineret Mișcarea Populară s-a desfășurat în prezența președintelui MP, Traian Băsescu, precum și a celorlalți lideri din conducerea centrală a formațiunii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

4 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

5 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră