Partidul M10 solicită demisia 'imediată' a premierului Ponta

Partidul M10 solicită demisia 'imediată' a premierului Ponta

Partidul M10 solicită demisia ''imediată'' a premierului Victor Ponta și îi cere acestuia să își asume responsabilitatea ''față de țară și în fața justiției, nu doar în fața partidului său''.

''România nu poate avea în fruntea executivului un premier care are calitatea de inculpat! Partidul M10 îi solicită lui Victor Ponta să își asume responsabilitatea față de țară și în fața justiției, nu doar față de partidul său. Rămânerea în fruntea Guvernului a lui Victor Ponta reprezintă o sfidare a statului de drept, care demonstrează, încă o dată, că pentru demisionarul președinte al PSD interesele țării și imaginea României sunt mai prejos de interesele mafiote ale grupului infracțional organizat social-democrat'', se arată într-un comunicat al Partidului M10 transmis luni AGERPRES.

Potrivit sursei citate, demisia lui Ponta ''reprezintă un act imperativ și absolut necesar'' pentru ca România să își păstreze credibilitatea pe plan internațional.

''Victor Ponta nu mai poate rămâne nici măcar o zi în fruntea Guvernului fără să aducă grave prejudicii românilor și României'', adaugă sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...