PERCHEZIȚII DNA în Tulcea, Galați și Constanța. Sunt vizate 12 sedii de instituții publice

PERCHEZIȚII DNA în Tulcea, Galați și Constanța. Sunt vizate 12 sedii de instituții publice

Procurori Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza joi dimineata perchezitii domiciliare in 17 locatii situate in judetele Tulcea, Constanta si Galati, din care 12 sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, se arata intr-un comunicat de presa transmis de DNA.

Ora 9:44 Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca printre sediile institutiilor publice perchezitionate sunt APIA Tulcea si primarii din cele trei judete. Potrivit surselor citate, anchetatorii suspecteaza ca au fost acordate fraudulos subventii pentru agricultura.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Stirea se actualizeaza


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...