Percheziţii DNA în Suceava/Este vizat fostul şef al Punctului de Frontieră Siret, Nelu Feldiuc

Percheziţii DNA în Suceava/Este vizat fostul şef al Punctului de Frontieră Siret, Nelu Feldiuc

Percheziţii DNA în Suceava.

Potrivit informațiilor judiciare ar fi vorba de fostul șef al Punctului de Frontieră Siret, Nelu Feldiuc cercetat deja de DNA pentru acte de corupție alături de o serie de colaboratori. S-ar putea lăsa cu rețineri după perchezițiile de la această oră.

Comunicatul DNA:

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2008-2014 a unor infracțiuni de corupție, privitoare la regimul stabilit pentru alte activităţi reglementate de lege și contra înfăptuirii justiţiei.

În cursul zilei de 18 iulie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate un nr. de 7 percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza județelor Suceava și Botoșani, între care 2 instituţii publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii Suceava, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

3 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

4 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka