Percheziții DNA la OCPI Brașov (surse)

Percheziții DNA la OCPI Brașov (surse)

Procurorii DNA efectuează, joi, percheziții la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Brașov, iar ancheta ar viza acordarea de lucrări cadastrale de către directorul și inginerul-șef de la această instituție, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare. Sursele citate au explicat că lucrările s-ar fi făcut prin intermediul unei firme controlate de directorul OCPI Brașov.

DNA a anunțat că procurorii efectuează, joi, percheziții în 14 locații situate în județul Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, într-un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate acestora și de fals, comise în perioada 2012 — 2015.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Brașov, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2012 — 2015. În cursul zilei de 22 octombrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 14 locații situate în județul Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA transmis joi AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....