Percheziții DNA la Primăria Sector 3

Percheziții DNA la Primăria Sector 3

UPDATE/Surse susțin că de fapt ar fi perchezitii ale procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, ajutați de cei de la DGA.

Procurorii DNA fac percheziții, miercuri dimineață, la Primăria Secorului 3 al Capitalei, primarul Robert Negoiță anunțând pe Facebook că verificările au loc la Direcția de Urbanism și este vizată activitatea unuia dintre angajați.

”In acesta dimineata, la sediul Primariei Sectorului 3, mai exact in cadrul Directiei de Urbanism, are loc o perchezitie efectuata de catre Directia Nationala Anticoruptie. Este vizata activitatea desfasurata de unul dintre angajatii acestei directii. Primaria Sectorului 3 pune la dispozitie toate documentele solicitate, sprijina eforturile DNA in desfasurarea anchetei si isi reafirma angajamentul in clarificarea oricarei suspiciuni de coruptie.”, spune chiar primarul Robert Negoiță pe pagina sa de socializare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale