Percheziții, în Ialomița și Tulcea, la persoane bănuite de abuz în serviciu și fals intelectual

Percheziții, în Ialomița și Tulcea, la persoane bănuite de abuz în serviciu și fals intelectual

Polițiștii efectuează, luni dimineața, nouă percheziții, în județele Ialomița și Tulcea, la sediile unor societăți comerciale, o unitate medicală din Slobozia, precum și la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), remis AGERPRES. De asemenea, polițiștii pun în executare 4 mandate de aducere.

"Din cercetări a reieșit faptul că, în luna noiembrie 2012, reprezentanții unității medicale ar fi încheiat contracte de prestări servicii cu societățile comerciale implicate, fără respectarea procedurilor legale. Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale", precizează IGPR.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria