Percheziții în Timiș, la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu droguri; peste 4 kg de canabis, ridicate

Percheziții în Timiș, la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu droguri; peste 4 kg de canabis, ridicate

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Timiș au efectuat miercuri două percheziții domiciliare pe raza localității Tomnatic, la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu droguri, în urma cărora au fost ridicate peste 4 kg de canabis.

''La data de 7 octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT — ST Timișoara, au efectuat 2 percheziții domiciliare, pe raza localității Tomnatic, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu'', precizează IGPR, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieșit că cei trei membri ai grupării infracționale, cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, ar fi înființat o cultură de canabis, pe raza localității Tomnatic, pe care ar fi recoltat-o în cursul lunii septembrie.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat aproximativ 4 kg de canabis și 30 de plicuri ce conțineau canabis, pregătite pentru distribuție.

Persoanele erau bănuite de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Ele au fost conduse la sediul DIICOT — ST Timișoara, pentru audieri.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale — Inspectoratul de Poliție Județean Timiș. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale — Inspectoratul General al Poliției Române.

Cercetările sunt continuate față de cei în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 „Cineva și-a uitat chiloții”

5 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …