Percheziţii la un complez comercial din Bucureşti. 20 de cetăţeni chinezi sunt suspectaţi de evziune fiscală

Percheziţii la un complez comercial din Bucureşti. 20 de cetăţeni chinezi sunt suspectaţi de evziune fiscală

Cei 20 de cetăţeni sunt suspectaţi de evaziune fiscală, prejudiciul estimat fiind de circa 8 milioane de euro. Ei nu ar fi declarat marfa din complexul comercial şi ar fi vândut-o fără să elibereze bonul fiscal, au arătat surse din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată, scrie Digi24 .

Potrivit unor surse judiciare, complexul comercial unde au loc percheziţiile este Dragonul Roşu.

De asemenea, au loc descinderi şi la locuinţele cetăţenilor vizaţi în dosar.

Începând cu ora 8:30 dimineaţa, cele 20 de persoane au fost duse la audieri, unde autorităţile vor decide dacă emit şi ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.


Dragonul Roşu, focar de evaziune fiscală: Zeci de comisari ai Gărzii Financiare sunt pe urmele comercianţilor de kitschuri

Zeci de comisari ai Gărzii Financiare au descins, în această dimineaţa, în complexul Dragonul Roşu, în cadrul unei ample acţiuni de combatere a evaziunii fiscale, informează surse oficiale.

Peste 10.000 de produse fabricate în oraşul chinez Yi Wu sunt expuse pentru trei zile în centrul comercial Dragonul Roşu

Astăzi a fost inaugurată expoziţia de mărfuri „Yiwu China“ în incinta magazinului Dragonul Roşu din Bucureşti, eveniment în cadrul căruia 124 de întreprinderi chinezeşti vor expune, până la 5 septembrie, peste 10.000 de produse de bază provenind din cel mai mare oraş comercial din China, Yi Wu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...