Ponta: Guvernul aprobă prin OUG noi măsuri pregătitoare în cazul unui aflux masiv de imigranți

Ponta: Guvernul aprobă prin OUG noi măsuri pregătitoare în cazul unui aflux masiv de imigranți

Guvernul va aproba, printr-o ordonanță de urgență, noi măsuri pregătitoare în vederea situației apariției la frontieră a unui aflux masiv de imigranți, a anunțat marți premierul Victor Ponta.

"Adoptăm o ordonanță de urgență prin care încercăm să ne pregătim în continuare pentru situația apariției unor fluxuri de migranți în România. Punctul de contact și responsabil este domnul consilier prezidențial Leonard Orban, dar după aceea noi suntem cei care trebuie să aplicăm", a declarat premierul, la începutul ședinței de Guvern.

Ponta a adăugat că, în mod normal, atenția opiniei publice în aceste zile este îndreptată asupra tragediei de la clubul Colectiv, dar nu trebuie uitate celelalte provocări care trebuie gestionate la nivelul guvernării.

"Chiar dacă în aceste zile opinia publică, în mod normal, supărarea oamenilor este pe ceea ce s-a întâmplat vineri, să nu uităm de celelalte provocări care sunt pentru România și pentru Europa la fel de prezente în continuare", a susținut premierul.

Guvernul urmează să aprobe marți un proiect de ordonanță de urgență pentru stabilirea unor măsuri aplicabile în cazul apariției la frontieră a unui aflux masiv de imigranți.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...