Ponta o PROPUNE la CCR pe UCENICA Rodicăi Stănoiu, pesedista Maya Teodoroiu

Ponta o PROPUNE la CCR pe UCENICA Rodicăi Stănoiu, pesedista Maya Teodoroiu

PSD şi Victor Ponta nu se dezmint: scot de la naftalină toate fantomele trecutului.

În PSD e dată aproape sigură trimiterea la CCR, în locul ... Toni Grebla, a secretarului de stat de la Ministerul Justiţiei, Simona Maya Teodoroiu.

Simona-Maya Teodoroiu a mai fost secretar de stat la Ministerul Justiţiei în Guvernul Adrian Năstase, în perioada mai 2002- februarie 2005, în mandatul foștilor miniștri ai Justiției Rodica Stănoiu şi Cristian Diaconescu.

Ce se intampla in epoca Nastase cu Justitia a facut obiectul unor celebre stenograme de partid care au facut furori in 2004.

“Sțiti bine că eu, de nenumărate ori, în legătură cu Băsescu am întrebat chiar și în ședințe mari când dăm verde pentru Băsescu. S-a dat târziu dosarul lui acuma. Cu celelalte este o altă treabă pe care eu am spus-o în surdină colegilor. Acum este momentul să o spun tare.  Sunt două-trei (n.r. – dosare) care vin tare și importante, dar vreau să vă spun că în aproape toate, mi s-a spus, dăm și de oameni de aici (n.r. – membri ai PSD). Sunt dosare extrem de complicate și atunci le-am lăsat în stand-by ca să vedem cum le lucrăm. Ceea ce vă spun eu este de meditat”, spunea in sedintele de partid ministrul Justitiei, Rodica Stănoiu, în legătură cu dosarele lui Traian Băsescu.

In 2005, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a revocat-o din functie. "Un secretar de stat (...) care s-a ocupat de integrare europeană şi care are rezultate la minus nu la zero, foarte slabe în acest domeniu şi cu care nimeni de la Bruxelles nu mai vrea să vorbească, este acum readusă în ministerul Justiţiei. Iată restauraţia', a spus Macovei in 2012 despre Simona Maya Teodorescu.

Teodoroiu a fost şi membru al Consiliului Naţional de Integritate din partea PSD şi a lucrat şi la Consiliul Superior al Magistraturii ca şef al unităţii de programe cu finanţare internaţională. În ianuarie 2013, Simona-Maya Teodoroiu a fost transferată din postul de secretar de stat la Ministerul de Justiţie la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, la Şova adică.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...