Posturi pentru bucătari, lucrători în agricultură şi personal medical, disponibile în ţări din Vest. Care sunt salariile oferite

Posturi pentru bucătari, lucrători în agricultură şi personal medical, disponibile în ţări din Vest. Care sunt salariile oferite

Norvegia, Marea Britanie, Austria, Spania şi Finlanda au disponibile, prin reţeaua Eures, locuri de muncă pentru bucătari, lucrători în agricultură sau în domeniul forestier, personal medical şi lucrători în construcţii, care pot angaja pe salarii de până la 116.000 de euro pe an.

Prin reţeaua europeană pentru ocuparea forţei de muncă, un restaurant cu standard ridicat dintr-un hotel de 4 stele din Norvegia caută doi bucătari calificaţi, cu experienţă relevantă în muncă de cel puţin doi ani şi care să vorbească bine limba engleză. Angajatorul oferă salarii cuprinse între 2.700 şi 3.060 de euro brut pe lună, în funcţie de calificări şi experienţă. De asemenea, orele suplimentare se vor plăti cu 40 la sută în plus. "Se oferă cazare şi masă gratuite", se mai precizează în anunţul de angajare.

Contractul este cu normă întreagă, valabil până la Crăciun, dar cu posibilitate de prelungire. Angajarea se va face cât mai curând posibil. Cei interesaţi pot trimite scrisoare de intenţie şi CV Europass în limba engleză la adresa de e-mail: helen@jobnorway.no , iar diplomele şi alte documente se vor cere doar în cazul unui interviu.

În Marea Britanie sunt vacante 10 posturi de asistent medical care să lucreze cu persoane suferinde de diferite boli mentale şi să ajute totodată familiile acestora să treacă mai uşor peste această situaţie. "Munca implică ajutarea pacienţilor să treacă peste acestă dizabilitate şi să ducă o viaţă normală. Se solicită experienţă în domeniu între doi şi cinci ani, înregistrare NMC sau să fiţi o persoană eligibilă să obţineţi NMC, diplomă de asistent medical", se arată în anunţ.

Candidaţii trebuie să vorbească limba engleză la nivel mediu. "Dacă nu aveţi NMC, salariul este de de opt lire/oră. Dacă aveţi NMC, veţi fi plătit cu 12 lire/oră. Se lucrează 40 de ore pe săptămână", se mai arată în anunţ.

Contractul este pentru perioadă nedeterminată. Candidatii trebuie să trimită un CV model Europass în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email mmihaylova@casenterpriseprojects.net .

Tot în Marea Britanie mai sunt disponibile două posturi de îngrijitor persoane/asistent medical. Pentru unul dintre ele se cere experienţă în domeniu de minimum un an, carnet de conducere categoria B, limba engleză la nivel B1/B2 şi două referinţe de la locurile de muncă.

Salariul oferit este cuprins între de 7,93 şi 8,52 lire pe oră, iar orele suplimentare se plătesc cu 11,35 lire pe oră. De asemenea, se oferă ajutor în găsirea unei locuinţe, precum şi oportunitatea de a face cursuri de specializare. Perioada contractuală este nedeterminată.

Candidaţii trebuie să trimită un CV model Europass, în limba engleză, cu poza inclusă, la adresa de email mmihaylova@casenterpriseprojects.net .

Pentru cel de-al doilea post vacant se cere experienţă în domeniu de minium un an şi cunoştinţe de limba engleză nivel mediu (nivel B1/B2). Se oferă un salariu de 7 lire/oră pentru un program de lucru de 37,5 ore pe săptămână. Orele suplimentare se vor plăti suplimentar. De asemenea, se asigură cazare aproape de locul de muncă pentru 100 de lire pe săptămână, cu toate cheltuielile incluse. Contractul este pe perioadă nedeterminată.

În Finlanda se caută un îngrijitor de bovine, iar posibilitatea de a folosi propria maşină constituie avantaj. Cei interesaţi trebuie să cunoască limba engleză sau germană la nivel conversaţional, iar salariul oferit este de 8,16 euro brut/ oră. De asemenea, se acordă asistenţă pentru găsirea unei locuinţe, iar costul chiriei pentru o garsonieră este de 350 euro/lună. "Contractul de muncă este permanent, cu o perioadă de probă de trei luni", se arată în anunţul de angajare. CV-urile, model Europass, întocmite în limba engleză se trimit pe adresa de e-mail a angajatorului: juha.tiiri@pp.inet.fi .

În Austria sunt vacante 10 locuri pentru coordonatori echipă pentru munca în domeniul forestier. Anunţul vizează vorbitorii de limbă germană, iar salariul oferit este de 1.300 de euro net pe lună, asigurându-se şi cazare, transport la locul de muncă, scule şi haine de protecţie. Contractele sunt pentru cinci ani. Persoanele interesate pot trimite CV în limba română, la adresa de email robert.tanko@eros.ro .

Tot în Austria se caută cinci finisori faţade clădiri, care să aibă experienţă relevantă şi să vorbească limba germană. Salariul este tot de 1.300 de euro net pe lună şi se asigură cazare, transport la locul de muncă, scule şi haine de protecţie. Contractele sunt pentru cinci ani.

În localitatea Perg din Austria sunt vacante cinci posturi de zugrav pentru care se solicită experienţă relevantă şi cunoaşterea limbii germane la nivel mediu-avansat. Salariul oferit este de 1.200 euro net/lună.

În Spania, în localitatea Almonte, se caută 800 de muncitori necalificaţi în agricultură pentru recoltare căpşuni. Angajatorul impune o perioadă de probă de 15 zile şi nu solicită cunoaşterea unei limbi străine. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi şi 39 ore pe săptămână, împărţite în şase zile. "Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Consilierul Eures va face o preselecţie a candidaţilor în vederea participării la interviu. Pot participa persoane care deţin NIE sau care nu au mai lucrat în Spania", se arată în anunţul de angajare.

Salariul este de 39,48 euro brut pe zi conform Convenţiei colective, iar salariul se plăteşte la două săptămâni, prin transfer bancar. Angajatorul plăteşte şi contribuţii doi la sută pe venit, 113 euro asigurarea socială şi asigură cazare contra sumei de un euro pe zi. Contractele vor fi de aproximativ trei luni, începând cu 15 februarie 2015.

În Irlanda, într-o localitate situată la 50 de kilometri de Dublin, este vacant un post de psihiatru pediatric. "Angajatorul caută persoane care au o abordare holistică şi care sunt capabile să pună în aplicare intervenţiile clinice şi medicale în funcţie de necesităţi. Postul presupune munca într-o echipă multidisciplinară în cadrul unei clinici de neuropsihiatrie în care se implementează programe bazate pe modelul neurocomportamental, pentru copii şi tineri cu tulburări complexe neurocomportamentale. Medicii vor fi responsabili cu evaluarea şi managementul copiilor/tinerilor repartizaţi şi care au fost admişi în organizaţie în timpul procesului de tranziţie. Aceasta presupune: legătura cu persoanele care au recomandat tânărul, urmărirea tânărului şi a familiei înainte de admiterea în organizaţie şi planificarea primirii cu familia şi conducerea organizaţiei. Supravegherea programului tinerilor(dpdv tratament, îngrijire) în timpul primirii în organizaţie, inclusiv terapia individuală, efortul/munca familiei. Postul presupune de asemenea ţinerea legăturii cu şcoala şi alte agenţii implicate", se arată în anunţ.

Aplicanţii trebuie să aibă specializarea psihiatrie, bune abilităţi de comunicare şi ascultare, să fie persoane empatice, să fie capabili, să dorească să lucreze cu persoane având comportament provocator şi să poată începe lucrul cât mai curând. Angajatorul cere experienţă în lucrul cu copii şi adolescenţi cu nevoi complexe de cel puţin doi ani, precum şi cunoaştere limbii engleze.

Salariul oferit este 116.000 de euro pe an brut, iar contractul este pe perioadă nedeterminată.

Candidaţii pot trimite CV în limba engleză (format Word, fără tabele, imagini), prin email, cu menţiunea "VR/958", la ingolf@jacaranda-recruitment.co.uk .

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...