Președinție: Aproape 800 de persoane au primit titlul de luptător pentru victoria Revoluției din '89

Președinție: Aproape 800 de persoane au primit titlul de luptător pentru victoria Revoluției din '89

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind conferirea titlului de "Luptător pentru Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 - Luptător cu Rol Determinant" unui număr de aproape 800 de persoane. Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului a conferit acest titlu pentru 783 de persoane.

Printre aceștia se numără Puiu Nicolae Fesan, fost secretar de stat pentru problemele revoluționarilor în Guvernul Tăriceanu.

Persoanele care au primit titlul de "Luptător pentru Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 — Luptător cu Rol Determinant" au obținut, la propunerea Secretariatului de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, avizul Comisiei parlamentare a revoluționarilor din decembrie 1989, conform legii 341/2004.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…