Primarul suspendat al orașului Techirghiol, trimis în judecată de DNA

Primarul suspendat al orașului Techirghiol, trimis în judecată de DNA

Procurorii DNA Constanța l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Adrian Stan, primar suspendat al orașului Techirghiol, pentru luare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis marți AGERPRES, în 13 octombrie, Adrian Stan, în legătură cu îndeplinirea unor acte care intrau în îndatoririle sale de serviciu, a pretins de la un om de afaceri 40.000 lei și respectiv 64.000 lei, reprezentând un procent de aproximativ 4% din facturile de 1,1 milioane lei, respectiv 1,6 milioane lei, care urmau să fie emise de societatea denunțătorului în temeiul unui contract de execuție lucrări și achitate de Primăria Techirghiol.

"În baza acestei înțelegeri, la 23 octombrie, Adrian Stan a primit de la aceeași persoană 40.000 lei, ocazie cu care s-a procedat la constituirea infracțiunii flagrante", precizează DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța, cu propunere de menținere a măsurii preventive dispuse.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu