RATB: Modificări de trasee și stații în zona Eroilor, începând de joi, de la 11,00

RATB: Modificări de trasee și stații în zona Eroilor, începând de joi, de la 11,00

Mai multe trasee de autobuze vor fi modificate, începând de joi, de la ora 11,00, în zona Eroilor, pentru continuarea lucrărilor de construire a magistralei de metrou Drumul Taberei - stația Eroilor 2, a anunțat Regia Autonomă de Transport București (RATB).

"Traficul rutier pe Bulevardul Eroii Sanitari și în intersecția cu Bulevardul Eroilor va fi reorganizat pentru continuarea lucrărilor de construire a magistralei de metrou Drumul Taberei — stația Eroilor 2. Din această cauză, începând cu data de 5 martie 2015, ora 11,00, liniile de autobuze 104 și 124 vor funcționa pe traseul de bază între Cora Pantelimon, respectiv Romprim și Opera Națională (capătul liniei 668), apoi pe un traseu modificat, pe Splaiul Independenței (malul stâng), Podul Eroilor, cu întoarcere pe Splaiul Independenței (malul drept), apoi pe traseele actuale", se arată în comunicatul regiei.

De la aceeași dată, autobuzele liniei 123 vor opri pe sensul spre Gara de Nord în stația Opera Națională, amplasată pe Splaiul Independenței, înainte de intersecția cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu (comun cu autobuzele liniilor 104 și 124), iar cele ale liniilor 104 și 124 vor opri și în stația Opera Națională (capătul liniei 668), amplasată după rondul Piața Operei.

În perioada de derulare a lucrărilor, autobuzele liniei 123 nu vor mai efectua opriri în stația Opera Națională (comun cu linia 668), amplasată după rondul Piața Operei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…