Șeful CSM: Ne dorim promulgarea Legii securității cibernetice cu condiția ca înainte să avem un cuvânt de spus

Șeful CSM: Ne dorim promulgarea Legii securității cibernetice cu condiția ca înainte să avem un cuvânt de spus

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose, a declarat joi că CSM dorește promulgarea Legii securității cibernetice cu condiția ca înainte Consiliul să aibă un cuvânt de spus în această privință.

"Noi ne-am dori promulgarea legii, cu condiția ca înainte de promulgare, CSM să aibă un cuvânt de spus în această chestiune", a afirmat Tudose.

Tudose a precizat că plenul CSM a considerat necesar atât în cazul modificării Ordonanței de urgență nr. 111/2011 privind comunicațiile electronice, cât și a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice să se formuleze anumite observații, în așa fel încât să existe o autorizare din partea unui judecător.

"Cu privire la Legea securității cibernetice, noi am găsit de cuviință să dezbatem într-un grup de lucru în ce măsură avem posibilitatea să intervenim în faza în care este această procedură", a mai spus el.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu