Şeful Poliţiei de Frontieră Siret, găsit cu o diferenţă de peste 58.800 de euro între averea dobândită şi venituri

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) au precizat că a fost găsită o diferenţă de 206.618 de lei (aproape 58.866 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Florin Constantin Lupu, agent şef în cadrul Serviciului Poliţia de Frontieră Siret - Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

În perioada 2004 - 2010, Lupu ar fi realizat venituri salariale în cuantum de 169.185 de lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeaşi perioadă au fost în cuantum de 375.803 de lei, rezultând o diferenţă nejustificată de 206.618 de lei.

Agenţia Naţională de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Suceava în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Florin Constantin Lupu în perioada exercitării funcţiei publice.

Lupu a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. El a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…