Șereș și Nagy, duși la Penitenciarul Rahova

Șereș și Nagy, duși la Penitenciarul Rahova

Foștii miniștri Codruț Șereș și Zsolt Nagy, condamnați definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) în dosarul privatizărilor strategice, au fost duși marți, pentru încarcerare, la Penitenciarul Rahova, au declarat pentru AGERPRES surse din poliție.

Polițiștii ilfoveni au pus în executare, marți, două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe o perioadă de 4 ani și 8 luni, respectiv 4 ani.

''În cursul acestei zile, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a primit pentru punerea în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe numele a două persoane, cu domiciliul pe raza județului Ilfov. Cele două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe o perioadă de 4 ani și 8 luni, respectiv 4 ani, au fost puse în aplicare de polițiștii ilfoveni, persoanele condamnate fiind conduse la Penitenciarul Rahova, pentru încarcerare'', informează un comunicat al IPJ Ilfov, transmis marți AGERPRES.

Foștii miniștri Codruț Șereș și Zsolt Nagy au fost condamnați marți, de ÎCCJ, la 4 ani și 8 luni închisoare, respectiv 4 ani, în dosarul privatizărilor strategice.

Decizia este definitivă, completul de cinci judecători menținând celelalte dispoziții ale sentinței de la prima instanță, dată în decembrie 2013, care însă a pronunțat pedepse mult mai mari.

În martie 2009, procurorii DIICOT i-au trimis în judecată pe foștii miniștri Codruț Șereș și Zsolt Nagy, acuzați de aderare la un grup infracțional organizat cu caracter transnațional și trădare prin transmitere de secrete. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”