Șereș și Nagy, duși la Penitenciarul Rahova

Șereș și Nagy, duși la Penitenciarul Rahova

Foștii miniștri Codruț Șereș și Zsolt Nagy, condamnați definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) în dosarul privatizărilor strategice, au fost duși marți, pentru încarcerare, la Penitenciarul Rahova, au declarat pentru AGERPRES surse din poliție.

Polițiștii ilfoveni au pus în executare, marți, două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe o perioadă de 4 ani și 8 luni, respectiv 4 ani.

''În cursul acestei zile, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a primit pentru punerea în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe numele a două persoane, cu domiciliul pe raza județului Ilfov. Cele două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe o perioadă de 4 ani și 8 luni, respectiv 4 ani, au fost puse în aplicare de polițiștii ilfoveni, persoanele condamnate fiind conduse la Penitenciarul Rahova, pentru încarcerare'', informează un comunicat al IPJ Ilfov, transmis marți AGERPRES.

Foștii miniștri Codruț Șereș și Zsolt Nagy au fost condamnați marți, de ÎCCJ, la 4 ani și 8 luni închisoare, respectiv 4 ani, în dosarul privatizărilor strategice.

Decizia este definitivă, completul de cinci judecători menținând celelalte dispoziții ale sentinței de la prima instanță, dată în decembrie 2013, care însă a pronunțat pedepse mult mai mari.

În martie 2009, procurorii DIICOT i-au trimis în judecată pe foștii miniștri Codruț Șereș și Zsolt Nagy, acuzați de aderare la un grup infracțional organizat cu caracter transnațional și trădare prin transmitere de secrete. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dur articol! / Așa este, domnule președinte?

2 Așa o fi?

3 Andreea Esca are un „confident”?

4 Idilă-surpriză în sportul românesc

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri