Și București și vestul județului Călărași au intrat sub avertizare de ploi și vijelii

Și București și vestul județului Călărași au intrat sub avertizare de ploi și vijelii

După ce ploile s-au abătut cu furie în această după-amiază în mai multe județe, șase avertizări now casting Cod galben activând până spre seară, Capitala, dar și vestul județului Călărași, au intrat de la ora 18,35, respectiv 19,15, sub imperiul aceluiași Cod galben. În București se semnalează descărcări electrice, intensificări ale vântului, averse de ploaie ce pot cumula 10 – 15 l/mp, precum și grindină de mici dimensiuni. În Călărași, în zona localităților Nana, Curcani, Mitreni, Oltenița, Ulmeni, Dorobanțu, Ulmu, Frasinet, se aștepată de asemenea descărcări electrice, vijelii, grindină de mici dimensiuni și cantități de apă de până la 20 l/m.p.

Situația este în continuare îngrijorătoare în județul Constanța, unde activează codul roșu de inundații, din cauza cantităților mari de apă căzute în cursul acestei zile. Specialiștii au avertizat și asupra pericolului erodării zonelor de plaje.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...