Și București și vestul județului Călărași au intrat sub avertizare de ploi și vijelii

Și București și vestul județului Călărași au intrat sub avertizare de ploi și vijelii

După ce ploile s-au abătut cu furie în această după-amiază în mai multe județe, șase avertizări now casting Cod galben activând până spre seară, Capitala, dar și vestul județului Călărași, au intrat de la ora 18,35, respectiv 19,15, sub imperiul aceluiași Cod galben. În București se semnalează descărcări electrice, intensificări ale vântului, averse de ploaie ce pot cumula 10 – 15 l/mp, precum și grindină de mici dimensiuni. În Călărași, în zona localităților Nana, Curcani, Mitreni, Oltenița, Ulmeni, Dorobanțu, Ulmu, Frasinet, se aștepată de asemenea descărcări electrice, vijelii, grindină de mici dimensiuni și cantități de apă de până la 20 l/m.p.

Situația este în continuare îngrijorătoare în județul Constanța, unde activează codul roșu de inundații, din cauza cantităților mari de apă căzute în cursul acestei zile. Specialiștii au avertizat și asupra pericolului erodării zonelor de plaje.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990