Și București și vestul județului Călărași au intrat sub avertizare de ploi și vijelii

Și București și vestul județului Călărași au intrat sub avertizare de ploi și vijelii

După ce ploile s-au abătut cu furie în această după-amiază în mai multe județe, șase avertizări now casting Cod galben activând până spre seară, Capitala, dar și vestul județului Călărași, au intrat de la ora 18,35, respectiv 19,15, sub imperiul aceluiași Cod galben. În București se semnalează descărcări electrice, intensificări ale vântului, averse de ploaie ce pot cumula 10 – 15 l/mp, precum și grindină de mici dimensiuni. În Călărași, în zona localităților Nana, Curcani, Mitreni, Oltenița, Ulmeni, Dorobanțu, Ulmu, Frasinet, se aștepată de asemenea descărcări electrice, vijelii, grindină de mici dimensiuni și cantități de apă de până la 20 l/m.p.

Situația este în continuare îngrijorătoare în județul Constanța, unde activează codul roșu de inundații, din cauza cantităților mari de apă căzute în cursul acestei zile. Specialiștii au avertizat și asupra pericolului erodării zonelor de plaje.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...