Soția lui Haj Saleh Moustafa și iubitul acesteia, coautori la infracțiunea de omor a sirianului

Soția lui Haj Saleh Moustafa și iubitul acesteia, coautori la infracțiunea de omor a sirianului

Soția lui Haj Saleh Moustafa și iubitul acesteia sunt coautori la infracțiunea de omor a sirianului, a declarat joi procurorul Eduard Borjog, criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București. "Cei doi au aplicat produse medicamentoase victimei, cu efect tranchilizant, după care asupra acesteia au fost efectuate acte de violență care au condus la deces. În următoarea perioadă vom efectua reconstituirea, cu cei doi inculpați. Amantul a participat și el la comiterea infracțiunii, cei doi sunt coautori la săvârșirea infracțiunii de omor", a spus Eduard Borjog la sediul Poliției Capitalei.

Andreea Pătrașcu Haj Saleh și amantul ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați joi cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile magistraților Tribunalului București.

Sirianul Haj Saleh Moustafa a fost găsit mort pe 8 aprilie în portbagajul unui autoturism parcat pe șoseaua Pantelimon din București.

Bărbatul fusese declarat dispărut de la începutul anului, însă soția susținea, înaintea reținerii, că nu l-a mai văzut de la mijlocul lunii decembrie 2014.

La investigarea cauzei participă Parchetul de pe lângă Tribunalul București, Serviciul Omoruri, Direcția de Investigații Criminale și Direcția de Operațiuni Speciale de cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Haj Saleh Moustafa se afla de aproximativ 20 de ani în România, fiind absolvent al Universității Politehnica din București. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...