ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 13 OCTOMBRIE

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Asztalos Csaba, a anunțat că o decizie în ceea de privește sesizările depuse în cazul declarațiilor social-democratei Gabriela Firea ar putea fi luată 'cel târziu săptămâna viitoare'.

* Purtătoarea de cuvânt a campaniei prezidențiale a PSD, senatoarea Gabriela Firea, a anunțat că va depune luni punctul său de vedere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în dosarul privind declarațiile sale referitoare la Klaus Iohannis.

* Procurorii DNA au dispus începerea urmăririi penale sub control judiciar în cazul altor cinci persoane, printre care se află și funcționari de la Consiliul Județean Brașov, în dosarul de corupție în care sunt implicați Aristotel Căncescu și deputatul Ion Diniță.

* 52,8% dintre români se declară interesați sau foarte interesați de campania electorală iar peste 70% știu deja cu cine votează, relevă un sondaj Inscop Research realizat în perioada 2-8 octombrie.

* Inițiativa pentru Responsabilitate Civică cere Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor să activeze de urgență serviciul nou-înființat de Poliția Animalelor și în colaborare cu persoanele împuternicite din Ministerul Afacerilor Interne să identifice și să aplice sancțiuni celor care abandonează animale.

* România va fi reprezentată în selecția festivalului de film East by Southeast de la Copenhaga de documentarul 'Valea Plângerii', regia Mihai Andrei Leaha, Iulia Hossu și Andrei Crișan, informează Institutul Cultural Român de la Stockholm.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

5 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate