ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 20 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 20 NOIEMBRIE

Mii de pelerini din Oltenia și nu numai sunt așteptați, joi, la Mănăstirea Bistrița din județul Vâlcea, pentru a se ruga la racla de argint cu moaștele Sfântului Grigorie Decapolitul care, în fiecare an, pe 20 noiembrie este scoasă pe esplanada din fața bisericii.

* În masivele Retezat și Parâng a nins în noaptea de miercuri spre joi, salvamontiștii atenționând turiștii să evite traseele montane lungi din cauza vremii reci și umede, dar și a ceței dense care poate fi întâlnită pe culmi.

* Numai Consiliul Județean (CJ) Galați are un contract încheiat cu o asociere de firme pentru deszăpezirea drumurilor județene, în schimb drumurile naționale de pe raza județului, dar și cele din municipiul Galați neavând încheiate astfel de contracte, se arată într-un raport înaintat joi Prefecturii Galați.

* Polițiștii bistrițeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul unui bebeluș în vârstă de cinci luni din localitatea Tureac, care a decedat în cursul nopții de miercuri la Spitalul de Urgență Județean din Bistrița, unde a fost adus în stop cardio-respirator.

* Zeci de blocuri de Miercurea Ciuc au fost reabilitate termic în ultimii ani sau urmează să intre în acest program, în această toamnă fiind semnate sau urmând a fi semnate contracte de finanțare cu fonduri europene pentru alte 29 de blocuri, valoarea noilor investiții ridicându-se la aproximativ 25,8 milioane de lei, potrivit informațiilor furnizate AGERPRES de viceprimarul municipiului Miercurea Ciuc, Szoke Domokos.

* Trei bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cu propunere de arestare preventivă, fiind bănuiți că au tâlhărit un șofer care staționa pe DJ 212, căruia i-au sustras peste 10.000 de euro, au anunțat joi dimineață IPJ Brăila.

* Conducerea cotidianului 'Mesagerul de Covasna' din Sfântu Gheorghe a lansat campania 'Invită-ți un prieten de etnie maghiară să sărbătorim împreună Ziua Națională', propunându-și să contribuie în acest fel la strângerea legăturilor dintre români și maghiari și la 'coagularea' comunității locale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...