ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 20 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 20 OCTOMBRIE

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Doina Pană, a declarat luni, la Oradea, că sistemul "Radarul pădurii" funcționează spectaculos, în cele câteva zile de când este în vigoare fiind date amenzi cât într-un an.

* Primarul municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a anunțat luni că a părăsit PDL și a devenit independent, iar în alegerile prezidențiale o va susține pe Elena Udrea, candidatul PMP.

* Managerul Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, Corneliu Mihai, a dispus, luni dimineață, constituirea unei comisii care să ancheteze un posibil caz de malpraxis la Secția de obstetrică și ginecologie. Comisia de anchetă a fost înființată după ce vinerea trecută o femeie de 35 de ani, care a fost internată pentru a naște pe cale naturală, a fost operată de trei ori în mai puțin de 12 ore. A doua zi, copilul femeii a decedat în maternitate.

* Un bărbat în vârstă de 48 de ani a adus la sediul Poliției Municipiului Iași un portofel în care erau aproape 1.400 de euro, pe care l-a găsit într-un centru comercial. Câteva ore mai târziu, la sediul Poliției s-a prezentat o femeie în vârstă de 31 ani, căreia îi aparțineau banii, pentru a reclama pierderea portofelului.

* Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție efectuează luni percheziții în județul Giurgiu, în cadrul unei anchete ce vizează mai mulți polițiști de frontieră care ar fi luat mită.

* Ofertele firmelor private pentru revizuirea studiului de fezabilitate necesar podului dintre orașele Măcin (județul Tulcea) și Brăila vor fi deschise luni, conform datelor făcute publice în timpul unei întâlniri organizate de Consiliul Județean Tulcea pe marginea Strategiei de dezvoltare durabilă integrată a Deltei Dunării.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...