ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 25 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 25 NOIEMBRIE

Acționarii clubului FC Petrolul Ploiești au fost conduși, marți, la sediul DIICOT Ploiești pentru audieri, în urma unor percheziții efectuate de procurori într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 15,4 milioane de euro.

* Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Ioan Ovidiu Mureșan, șeful Serviciului Poliției Rutiere județene, Roberto Hasnăș, și șeful Poliției orașului Năsăud, Leon Cloșcă, au primit mandate de reținere pentru 24 de ore în urma perchezițiilor efectuate în cursul zilei de luni, în județului Bistrița-Năsăud, de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție, potrivit comunicatului remis marți de această instituție.

* Tribunalul Argeș a dispus începerea judecării pe fond a dosarului în care Sandu Anghel zis Bercea Mondial și fiica sa, Izaura Anghel, sunt acuzați că au mituit un agent de la Penitenciarul Colibași, conform informațiilor publicate marți pe portalul instanțelor argeșene.

* Polițiștii timișeni din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează, marți, percheziții la trei persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăți comerciale, care au cauzat un prejudiciu de 45.000 de lei.

* Verificările Direcției Naționale Anticorupție efectuate marți la Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Alba vizează dosare finanțate din 2002 până în prezent, a declarat șeful OJFIR Alba, Vasile Bara.

* Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, a anunțat marți, că instituția a luat măsuri speciale pentru protecția împotriva atacurilor informatice, după ce în urmă cu o lună site-ul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) a fost atacat de hackeri.

* Actorul Mircea Albulescu a fost internat de urgență, marți dimineața, la Institutul de Boli Cardiovasculare (IBCV) din Timișoara, a declarat pentru AGERPRES dr. Alina Lupu, purtător de cuvânt al IBCV.

* Un număr de 11.302 carduri au fost returnate Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galați, urmând ca persoanele cărora le aparțin să le ridice de la sediul instituției, a anunțat, marți, directorul CJAS Galați, Elena Vrabie.

* Un tânăr de 29 de ani, din localitatea teleormăneană Calomfirești, acuzat că ar fi agresat, la sfârșitul săptămânii trecute, o tânără din Alexandria, provocându-i decesul, a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, Teodora Dragole.

*Cererea de autorizate a mitingului pe care Partidul Civic Maghiar (PCM) Covasna vrea să îl organizeze în municipiul Sfântu Gheorghe pe 29 noiembrie, pentru a cere respectarea drepturilor maghiarilor în conformitate cu prevederile Proclamației de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918, a fost avizată favorabil.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Răsturnare de situație? / Cine tremură în PSD? Fostul director de pe Otopeni, arestat pentru că ar fi cerut mită de 22,4 milioane de euro, era doar inte…

2 Cîrstea, interviu savuros în limba engleză: Sorana, veselă, relaxată, l-a fermecat pe reporterul american VIDEO

3 Grindeanu a dispărut? / Fibrilații la Ministerul Transporturilor după operațiunea DNA de la Aeroportul Otopeni!

4 Pensie specială de aproximativ 12.000 de lei pentru miliardarul-colonel Ion Țiriac

5 Vremea o ia razna din nou. După ninsori și viscol, se încălzește spectaculos. Cât cresc temperaturile