ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 26 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 26 NOIEMBRIE

Un grav accident rutier, soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor două, s-a produs miercuri dimineața, pe DN6, între localitățile Plugova și Bolvașnița din Caraș-Severin.

* Fundația pentru SMURD a demarat lucrările pentru construirea la Constanța a unei baze aero-medicale pentru elicopterul care deservește județul și întreaga regiune de sud-est, lucrările urmând să fie realizate cu sprijinul financiar de 600.000 de euro a două companii private.

* Inspectorii Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Mehedinți au descoperit, în urma unui control efectuat în perioada octombrie-noiembrie 2014, un prejudiciu la Regia Autonomă pentru Activități Nucleare (RAAN) în valoare de aproximativ zece milioane de euro, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul instituției, Cosmin Durac.

* Consiliul Județean Brăila a semnat cu Garnizoana Brăila un contract pentru deszăpezirea drumurilor județene, având în vedere că licitația pentru serviciul de deszăpezire a fost amânată pentru 3 decembrie, situație generată de ancheta DNA declanșată la vârful instituției.

* Brașovul găzduiește în premieră națională, în perioada 26-28 noiembrie, evenimentul CUPA (Co-operative Urban Planning Approaches), care are ca temă dezvoltarea sustenabilă a turismului în Poiana Brașov.

* Crăpăturile din asfaltul de pe lotul trei al autostrăzii Sibiu — Orăștie, în județul Sibiu, apărute marți, au fost remediate, iar traficul se desfășoară în siguranță, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, comisarul Adrian David, de la Biroul de Poliție Autostrăzi Deva — Sibiu.

* Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Ioan Ovidiu Mureșan, șeful Serviciului Poliției Rutiere județene, Roberto Hasnăș, și șeful Poliției orașului Năsăud, Leon Cloșcă, arestați preventiv într-un dosar de corupție instrumentat de DNA, au fost înlocuiți, miercuri, din funcție, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de IPJ Bistrița-Năsăud.

* Regiunea Centru este pregătită să absoarbă fondurile europene ce vor fi disponibile pe cele 12 axe ale viitorului Program Operațional Regional, unde va fi alocată o sumă de aproximativ 750 milioane euro, întrucât există un portofoliu de peste 1300 de potențiale proiecte, a declarat miercuri, la Târgu Mureș, Simion Crețu, directorul general al ADR Centru.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”