ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 4 DECEMBRIE

Președintele Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, Mircea Moloț, ginerele său, Roberto Patrik Venter, vicepreședintele CJ Tiberiu Balint, viceprimarul comunei Vorta, Pup Emanoil Milică, și omul de afaceri Vasile Axinte, reținuți, miercuri seara, de procurorii DNA, sunt prezentați Tribunalului Alba pentru arestare preventivă.

* Primăria Mangalia a semnat două contracte de finanțare pentru reabilitarea turistică a falezelor din stațiunile sud-litorale, lucrările urmând să fie lansate la începutul anului viitor. Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a anunțat că s-a reușit atragerea a aproape zece milioane de euro pentru reabilitarea infrastructurii edilitare turistice, după ce a semnat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est contractele de finanțare a reabilitării falezelor și esplanadei dintre Mangalia-Saturn și Jupiter-Neptun.

* Președintele Partidului Social Democrat (PSD) Mureș, deputatul Vasile Gliga, a declarat, într-o conferință de presă, că senatorul Mircea Geoană, care a fost exclus din PSD, nu mai poate face proiecte pentru partid, ci doar în nume personal.

* Cei aproximativ 19.000 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor beneficia de prime cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unității, Elena Zamfir.

* O pacientă de 54 de ani se află în comă după ce a încercat să se sinucidă în incinta Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Pacienta a fost transferată la secția de reanimare și intubată. Cadrele medicale susțin că era agitată pe tot parcursul zilei și acuza mari dureri de cap. Ea nu figura ca fiind cu probleme psihice.

* Primăria municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Impozite și Taxe, a anunțat, joi, că cetățenii vor putea achita impozitele începând cu luna în curs și prin intermediul telefoanelor mobile.

* Peste 1.700 de gospodării din cinci localități din județul Buzău nu beneficiază de curent electric. Potrivit reprezentanților Sucursalei de Distribuție Buzău, comunele Brădeanu, Țintești, Lopătari, Brăiești (toate parțial) și Glodeanu Siliștea (integral) sunt nealimentate cu energie electrică "din cauza manifestării fenomenelor meteorologice deosebite caracterizate prin vânt".

* Comenzile înregistrate de Salina Praid, județul Harghita, pentru livrarea de sare pentru drumuri sunt mai puține decât în 2013, din cauză că iarna trecută a fost una mai blândă și mai există sare în depozitele drumarilor.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

5 Scrisoare deschisă a unui diasporean către România

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou