ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 10 NOIEMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 10 NOIEMBRIE

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat luni, într-o conferință de presă la Oradea, că în această lună va fi început noul cadru financiar 2014-2020 cu lansări de proiecte, în special, pentru tineri, de antreprenoriat, chiar și credite pentru burse.

* Toți bolnavii din România vor avea acces la medicamente de ultimă generație în timp real, a anunțat luni după-amiază, la Botoșani, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

* Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism, Florin Jianu, a declarat luni, la Oradea, că celor șapte programe naționale pentru IMM-uri existente, li se vor mai adăuga alte șapte pentru a susține microindustrializarea, internaționalizarea, brandurile sectoriale și naționale, economia socială și economia rurală.

* Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj Horea Uioreanu a obținut luni o decizie judecătorească prin care ar urma să fie eliberat din arest și arestat la domiciliu.

* Pentru prima dată, sibienii și turiștii au ocazia să vadă între 13 noiembrie și 31 decembrie, la Sala Multimedia de la Casa Albastră, o expoziție care prezintă istoria spațiilor comerciale din centru istoric al Sibiului, a anunțat luni, într-o conferință de presă, Sabin Luca, directorul Muzeului Național Brukenthal.

* Poarta Sărutului va fi iluminată în culoarea violet cu ocazia Zilei Mondiale a Cancerului Pancreatic, pe 13 noiembrie, demersul aparținând Asociației de Oncologie "Sfânta Ana", a declarat luni, într-o conferință de presă, președintele acesteia, Bogdana Costoiu.

* Una dintre cele mai vechi biserici armenești din România, Biserica "Sfânta Treime" din municipiul Botoșani, care a fost construită la sfârșitul anilor 1700, s-ar putea prăbuși, în cazul în care lucrările de consolidare a acesteia întârzie, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcției Județene pentru Cultură și Patrimoniu Cultural Național Botoșani, Dănuț Huțu.

* Administrația Porturilor Dunării Maritime Galați a lansat, luni, proiectul "Program Strategic de Dezvoltare a Portului Galați", proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial "Transport", axa prioritară 2, domeniul "modernizarea și dezvoltarea porturilor maritime și dunărene".

* Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți a primit luni două ambulanțe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenții de asistență medicală de urgență.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…

5 Războiul care nu se vede....