Taximetrist găsit mort în maşină, pe un câmp de la marginea Capitalei. Cauza probabilă a decesului - o supradoză

Taximetrist găsit mort în maşină, pe un câmp de la marginea Capitalei. Cauza probabilă a decesului - o supradoză

Un taximetrist a fost găsit mort în maşină, pe un câmp de la marginea Capitalei, din primele informaţii rezultând că acesta a decedat în urma unei supradoze, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, bărbatul avea 32 de ani şi era şofer la o firmă de taximetrie, acesta fiind găsit vineri dimineaţă, în jurul orei 05.00, în maşină, la graniţa Sectorului 5 al Capitalei cu judeţul Ilfov.

Bărbatul nu avea urme de violenţă pe corp, iar din primele informaţii rezultă că ar fi murit din cauza unei supradoze, lângă acesta fiind găsită o seringă.

Trupul bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în urma căreia se va stabili cauza exactă a morţii.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Constantin Bujor, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ITM a fost solicitat să facă o cercetare în acest caz.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro