Taximetrist găsit mort în maşină, pe un câmp de la marginea Capitalei. Cauza probabilă a decesului - o supradoză

Taximetrist găsit mort în maşină, pe un câmp de la marginea Capitalei. Cauza probabilă a decesului - o supradoză

Un taximetrist a fost găsit mort în maşină, pe un câmp de la marginea Capitalei, din primele informaţii rezultând că acesta a decedat în urma unei supradoze, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, bărbatul avea 32 de ani şi era şofer la o firmă de taximetrie, acesta fiind găsit vineri dimineaţă, în jurul orei 05.00, în maşină, la graniţa Sectorului 5 al Capitalei cu judeţul Ilfov.

Bărbatul nu avea urme de violenţă pe corp, iar din primele informaţii rezultă că ar fi murit din cauza unei supradoze, lângă acesta fiind găsită o seringă.

Trupul bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în urma căreia se va stabili cauza exactă a morţii.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Constantin Bujor, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ITM a fost solicitat să facă o cercetare în acest caz.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?