Traian Băsescu: Guvernul sigur trece, are susținerea PSD

Traian Băsescu: Guvernul sigur trece, are susținerea PSD

Guvernul Cioloș va trece cu siguranță de votul din Parlament, deoarece premierul desemnat s-a asigurat de sprijinul PSD în schimbul promisiunii că nu vor fi făcute schimbări majore la nivelul secretarilor de stat și al directorilor de regii, a afirmat duminică președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu.

"Guvernul sigur trece. Are susținerea PSD pentru că, în mod cert, s-a convenit să nu se prea atingă de linia a doua — secretari de stat, directori de regii", a declarat Băsescu, la România TV.

În opinia fostului președinte, acest compromis pe care Dacian Cioloș l-ar fi convenit cu PSD și probabil cu PNL reprezintă o greșeală, deoarece în cazul în care va conduce la un eșec al guvernării responsabilitatea i-ar aparține atât premierului, cât și președintelui Klaus Iohannis.

Traian Băsescu a arătat că guvernul propus de Cioloș are în componență oameni care au lucrat în instituții europene și ar putea avea șanse de reușită, cu condiția să beneficieze de un sprijin onest din partea partidelor. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

4 Așa o fi?

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?