Traian Băsescu: Guvernul sigur trece, are susținerea PSD

Traian Băsescu: Guvernul sigur trece, are susținerea PSD

Guvernul Cioloș va trece cu siguranță de votul din Parlament, deoarece premierul desemnat s-a asigurat de sprijinul PSD în schimbul promisiunii că nu vor fi făcute schimbări majore la nivelul secretarilor de stat și al directorilor de regii, a afirmat duminică președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu.

"Guvernul sigur trece. Are susținerea PSD pentru că, în mod cert, s-a convenit să nu se prea atingă de linia a doua — secretari de stat, directori de regii", a declarat Băsescu, la România TV.

În opinia fostului președinte, acest compromis pe care Dacian Cioloș l-ar fi convenit cu PSD și probabil cu PNL reprezintă o greșeală, deoarece în cazul în care va conduce la un eșec al guvernării responsabilitatea i-ar aparține atât premierului, cât și președintelui Klaus Iohannis.

Traian Băsescu a arătat că guvernul propus de Cioloș are în componență oameni care au lucrat în instituții europene și ar putea avea șanse de reușită, cu condiția să beneficieze de un sprijin onest din partea partidelor. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…

5 Războiul care nu se vede....