Traian Băsescu: Guvernul sigur trece, are susținerea PSD

Traian Băsescu: Guvernul sigur trece, are susținerea PSD

Guvernul Cioloș va trece cu siguranță de votul din Parlament, deoarece premierul desemnat s-a asigurat de sprijinul PSD în schimbul promisiunii că nu vor fi făcute schimbări majore la nivelul secretarilor de stat și al directorilor de regii, a afirmat duminică președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu.

"Guvernul sigur trece. Are susținerea PSD pentru că, în mod cert, s-a convenit să nu se prea atingă de linia a doua — secretari de stat, directori de regii", a declarat Băsescu, la România TV.

În opinia fostului președinte, acest compromis pe care Dacian Cioloș l-ar fi convenit cu PSD și probabil cu PNL reprezintă o greșeală, deoarece în cazul în care va conduce la un eșec al guvernării responsabilitatea i-ar aparține atât premierului, cât și președintelui Klaus Iohannis.

Traian Băsescu a arătat că guvernul propus de Cioloș are în componență oameni care au lucrat în instituții europene și ar putea avea șanse de reușită, cu condiția să beneficieze de un sprijin onest din partea partidelor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?