Trigoane cu gem

Trigoane cu gem

Aluat – 125 gr margarină, 100 gr zahăr, 125 ml apă minerală, 350 gr faină , 1 praf de sare, 1 pliculet zahăr vanilat, 10 ml ulei pentru întins aluatul.

Umplutură - 125 gr gem de prune, 50 gr nucă măcinată, 1/2 linguriţă esenţă rom, coaja rasă de la 1/2 lămâie.

Decor - zahăr pudră vanilat

Preparare aluat – pentru imagini vezi reteta Cornulete cu gem si nuca

Într-un vas se adaugă margarina tăiată cuburi şi apoi se aşează pe baie de abur. Când margarina începe sa se topească se adaugă zahărul şi mixăm, cca 3 min.

Citeste reteta pe desertdecasa.ro

Sursa: realitatea.net


populare
astăzi

1 „Instituțiile statului au reacționat cu întârziere la conduita infracțională a acestui inculpat”

2 De citit... / De unde rezultă ce porcării se fac pe banii noștri...

3 Premieră în emisiunea lui Soloviov, propagandistul Kremlinului: S-a recunoscut dezastrul din economia Rusiei și șomajul în creștere

4 Femeia care a atacat-o cu ranga pe senatoarea POT Valentina Aldea: „Este amanta soțului meu. E o luptă continuă între mine și ea”

5 O senatoare POT a fost atacată cu ranga de soția unui bărbat cu care ar avea o relație: „Nu este subiect de bășcălie”