Trigoane cu gem

Aluat – 125 gr margarină, 100 gr zahăr, 125 ml apă  minerală, 350 gr faină  , 1 praf de sare, 1 pliculet  zahăr vanilat, 10 ml ulei pentru întins aluatul.

Umplutură -  125 gr gem de prune, 50 gr nucă  măcinată, 1/2  linguriţă esenţă rom, coaja rasă de la 1/2  lămâie.

Decor -  zahăr pudră vanilat

Preparare aluat – pentru imagini vezi reteta Cornulete cu gem si nuca

Într-un vas se adaugă  margarina tăiată cuburi şi apoi se aşează pe baie de abur. Când margarina începe sa se topească se adaugă  zahărul şi mixăm, cca 3 min.

 

Citeste reteta pe desertdecasa.ro 

Sursa: realitatea.net


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

2 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

3 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…

4 FOTO Priviți! Baroni pesediști din administrația Bucureștiului prinși moșmondind la o vilă pe o insulă din Gre…

5 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…