Trigoane cu gem

Trigoane cu gem

Aluat – 125 gr margarină, 100 gr zahăr, 125 ml apă minerală, 350 gr faină , 1 praf de sare, 1 pliculet zahăr vanilat, 10 ml ulei pentru întins aluatul.

Umplutură - 125 gr gem de prune, 50 gr nucă măcinată, 1/2 linguriţă esenţă rom, coaja rasă de la 1/2 lămâie.

Decor - zahăr pudră vanilat

Preparare aluat – pentru imagini vezi reteta Cornulete cu gem si nuca

Într-un vas se adaugă margarina tăiată cuburi şi apoi se aşează pe baie de abur. Când margarina începe sa se topească se adaugă zahărul şi mixăm, cca 3 min.

Citeste reteta pe desertdecasa.ro

Sursa: realitatea.net


populare
astăzi

1 Un articol care dă fiori... / Ceva aproape inexplicabil se întâmplă în SUA...

2 Sexul în avion, doar un mit? / Și un lucru pe care îl fac pasagerii, iar stewardeselor le place în secret

3 Augustin Lazăr / A fost indicat public un mic grup, obedient, din justiţie, cu legături în mediul politic, cunoscut în media ca „CSM-ul nevestelor”

4 BREAKING Noi politicieni și bugetari cu proprietăți peste hotare! Mulți medici și profesori universitari, o proaspătă angajată din Ministerul Economie…

5 Cine se află în spatele politicii externe anti-europene a lui Trump?