Un deținut a evadat de la Penitenciarul Colibași

Un deținut în vârstă de 23 de ani, care executa o pedeapsă de șase ani de închisoare la Penitenciarul de maximă siguranță Colibași, a evadat luni de la un punct de lucru exterior. "Deținutul Militaru Gilbert Ionuț, născut la data de 19.03.1992, condamnat definitiv la șase ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, cu domiciliul în localitatea Băiculești, sat Mănicești, județul Argeș, clasificat în regim închis, a părăsit punctul de lucru exterior la care era repartizat, din cadrul Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni. În vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces — posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din personalul unității, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Județean Argeș și Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș", se precizează într-un comunicat al Penitenciarului Colibași transmis AGERPRES.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus deschiderea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

Potrivit semnalmentelor comunicate de reprezentanții Penitenciarului Colibași, deținutul evadat are 168 de centimetri înălțime, nas drept, ochi căprui și părul negru, iar ca semne particulare are o cicatrice pe obrazul drept și tatuaje pe brațe. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

4 Veste devastatoare pentru PSD: Între 25-30% din electoratul tradițional al partidului nu se va prezenta la vot…

5 Raport intern / Femeia vaccinată cu serul anti COVID Oxford-Astra Zeneca a făcut mielită transversă