UPDATE Incendiu la un hotel pe malul lacului Vidraru; o angajată intoxicată cu fum a fost preluată de SMURD

UPDATE Incendiu la un hotel pe malul lacului Vidraru; o angajată intoxicată cu fum a fost preluată de SMURD

O angajată în vârstă de 27 de ani a hotelului din zona Vidraru unde a izbucnit marți un puternic incendiu a fost preluată de o ambulanță SMURD și dusă la spital, după ce s-a intoxicat cu fum, a declarat marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Mădălina Epure.

Ea a precizat că se intervine cu 10 autospeciale cu apă și spumă, un camion cu motopompe, două autoscări și o ambulanță SMURD, iar la stingerea incendiului participă circa 60 de pompieri militari.

"Este vorba de hotelul Posada Vidraru, un hotel cu patru etaje de pe malul lacului Vidraru. Incendiul a început la acoperiș, acum este o ardere generalizată, e foarte greu să intervenim, pentru că echipajele noastre nu au acces decât la una dintre laturi, celelalte trei sunt inaccesibile din cauza reliefului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș.

Ea a adăugat că în hotel nu se aflau turiști, ci doar angajații, care au reușit să iasă, astfel că se poate vorbi doar despre pagube materiale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”