UPDATE Satu Mare: Persoanele decedate în accidentul rutier de la Ciuperceni erau cetățeni ucraineni

UPDATE Satu Mare: Persoanele decedate în accidentul rutier de la Ciuperceni erau cetățeni ucraineni

Trei ucraineni au decedat și alte patru persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut marți dimineața pe raza localității sătmărene Ciuperceni, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Detașamentului de Pompieri Satu Mare a intervenit cu echipaje de descarcerare pentru scoaterea celor trei decedați dintre fiarele autoturismului. La fața locului au ajuns patru ambulanțe care au preluat alte patru victime.

"Personalul sosit la fața locului, după efectuarea recunoașterii, a constatat că în urma coliziunii a două autoturisme au rezultat șapte victime, dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii care, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu au supraviețuit. Pompierii, paramedicii și personalul medical au intervenit și pentru acordarea primului ajutor medical celorlalte patru victime, acestea, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare", a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, vinovat de producerea accidentului este un cetățean român care conducând un autoturism înmatriculat în Belgia a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoturismul în care se aflau ucrainenii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro