Utilaje folosite la fabricarea și ambalarea țigărilor contrafăcute și peste 100 kg tutun, ridicate de polițiști

Utilaje folosite la fabricarea și ambalarea țigărilor contrafăcute și peste 100 kg tutun, ridicate de polițiști

Trei utilaje folosite la fabricarea și ambalarea țigaretelor și peste 100 kg de tutun vrac au fost ridicate de polițiștii ilfoveni în timpul a două percheziții efectuate joi dimineață la persoane bănuite de contrabandă cu țigări, potrivit unui comunicat de presă al IGPR.

Polițiști din Popești-Leordeni au descins în comuna Glina, la domiciliile a două persoane bănuite că ar deține și comercializa, în afara antrepozitului fiscal, produse accizabile supuse marcării fără a fi marcate, marcate necorespunzător sau cu marcaje false.

Trei persoane au fost conduse la sediul Poliției Orașului Popești-Leordeni pentru audieri.

Din cercetări a reieșit că o parte din cantitatea de țigări ar fi fost adusă ilegal din Republica Moldova de cei doi bărbați. Aceștia ar fi comercializat țigările ulterior, prin intermediul altor persoane, în piețe din București iar la domiciliile lor foloseau diferite utilaje pentru fabricarea și ambalarea de țigarete.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…