Vaslui: Peste 250 de protestatari în Piața Centrului Civic

Vaslui: Peste 250 de protestatari în Piața Centrului Civic

Peste 250 de persoane au participat, miercuri seară, la o manifestație în Piața Centrului Civic din municipiul Vaslui. Participanții, în majoritate tineri și adolescenți, și-au manifestat solidaritatea cu victimele incendiului de săptămâna trecută din clubul "Colectiv" din Capitală.

LIVE UPDATE Manifestație în Piața Universității; a doua zi de proteste după tragedia din Colectiv

Protestatarii au cerut reformarea clasei politice și au scandat lozinci ca: "Uniți, salvăm toată România!" sau "Ne vrem țara înapoi!" și au cântat împreună o parte din Imnul Național al României "Deșteaptă-te, române!". Oamenii au scandat, de asemenea, minute în șir, "Colectiv, Colectiv!", în timp ce părinți cu copii de mână au aprins lumânări în memoria victimelor care au pierit în incendiul de vinerea trecută.

"Faptul că au ieșit atâția copii este un semn bun pentru viitorul acestei țări. Poate ar fi trebuit să fim mai mulți, dar e bine că oamenii încep să reacționeze. Ceva trebuie să se schimbe în țara noastră și chiar dacă tonul a fost dat în Capitală, oricând suntem dispuși să punem și noi umărul pentru schimbare", a declarat unul dintre manifestanți.

Protestul a fost unul pașnic, nefiind înregistrate incidente.

AGERPRES/(AS — autor: Loredana Ciobanu, editor: Dănuț Pușcașu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria